Dárek za vysvědčení, státnice

03.06.2013

Dcera, syn, vnučka či kamarádka se zanedlouho pochlubí další ukončenou životní etapou. Chtěli bychom jim proto darovat něco ojedinělého, vyjímečného a z přírodních materiálů. Internetový obchod arikishop.cz nabízí jedinečná řešení právě k těmto účelům. Z široké nabídky více jak 300ks vyjímečného zboží si můžete nechat poskládat ojedinělou sestavu od náušnic po prsteny. Všechny výrobky jsou samozřejmě skladem.

Tajemné kouzlo ukryté v našich výrobcích pocházejících z Nového Zélandu je především vyjímečná kvalita perleti či zeleného nefritu ale také špičkové ruční zpracování. Mušle PAUA ze které jsou výrobky zhotoveny se v této kvalitě vyskytuje pouze v této oblasti. Pro použití v našcih luxusníxh špercích, je vybírána pouze I. a II. jakost. Dalo by se říct, že každý kus je originál, dva naprosto stejné kusy se hledají velmi těžce.

Perleť i nefrit jsou zasazeny v kavlitním zlatnickém kovu bez obsahu alergeního niklu, který je potažen vrstvou osmi mikronů 22ct zlatem či vzácným paládiem.

Internetový obchod arikishop.cz je jedinný eshop v České republice, kde tyto skvosty najdete v takovém měřítku. Nyní naprosto ojedinělá akce při nákupu nad 2500,-Kč krásný prsten v hodnotě 569,-Kč zdarma!     

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace