Široký výběr značkového oblečení v eshopu Kru.cz

07.05.2013

Hledáte obchod, ve kterém nakoupíte prakticky všechno značkové oblečení, na které si vzpomenete? Pak do adresního políčka svého prohlížeče zadejte adresu www.kru.cz. Ocitnete se v obchodě, se širokým sortimentem kvalitního oblečení od světoznámých značek, jakými jsou například Fox, Vans, Funstorm, Globe nebo Dakine.

Můžete vybírat od batohů a bot, přes trička, mikiny, bundy, až po vybavení na skateboarding a snowboarding. Celkem v eshopu KRU.cz naleznete více jak 3 tisíce produktů, které jsou skladem a připraveny k okamžité expedici až k vám domů.

Kvalita na prvním místě

V obchodu KRU.cz rozhodně nehledejte žádné laciné nekvalitní zboží, takové tu nenajdete. Nakoupíte zde pouze kvalitní, leč možná trochu dražší, značkové oblečení a módní doplňky.

Pokud si tedy při výběru oblečení zakládáte na kvalitě, pak je tento eshop určen právě vám.

Zavítejte do obchodu KRU.cz a vyberte si zde například sluneční brýle Relax, které vás ochrání před ostrými slunečními paprsky, školní batohy Dakine, jenž poskytnou vaší ratolesti při jejich nošení vysokou úroveň komfortu, nebo boty Vans, s nimiž rozhodně zaujmete.

Sleva 5 % pro všechny registrované zákazníky

Chce získat trvalou 5% slevu? Pak se před prvním nákupem zaregistrujte a nakupujte jako registrovaný a přihlášený zákazník. Registrace je samozřejmě zdarma.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace