Pánské svetry jsou vděčnou součástí šatníku.

22.10.2016

Pánské svetry bezesporu patří mezi nepostradatelné kousky každého mužského šatníku, kde společně s dobře padnoucí košilí, univerzálním basic tričkem a stylovou bundou či kabátem tvoří jakousi klasiku pánské módy.  Nejenže vypadají dobře na těle, ale zároveň se dají nosit prakticky k čemukoli a kamkoli. Vhodně zvolený pánský svetr příjemně doladí vámi zvolený outfit a stane se jeho třešničkou na dortu. Důležité ale je vybrat pro sebe ten pravý model, s čímž vám v několika bodech pomůže náš dnešní článek.

Pánské svetry unosíte od podzimu do jara

Jednou z největších výhod, kterými se pánské svetry značky DSTREET pyšní, je skutečnost, že se na ně můžete spolehnout ve většině ročních období. Přítomnost dokonale padnoucího a na dotek příjemného svetru oceníte nejen na podzim, kdy se chtě nechtě musíte rozloučit s hřejivými letními teplotami, ale nosit jej můžete i v chladné zimě či s příchodem veselého jara. Záleží jen na vás, zda si vyberete jeden univerzální kousek pro celý rok, nebo dáte přednost konkrétní modelům pro jednotlivé roční období.

Výběr pánského svetru je individuální záležitost

Zatímco na výběr pánského kabátu či košile existují jistá pravidla, kterými se může řídit každý muž, při výběru pánského svetru žádná pravidla či kritéria nejsou. V tomto případě se vyplatí zmínit jedno známé přísloví: 100 lidí 100 chutí. I přesto pro vás máme alespoň pár užitečných rad, které vám s výběrem pomohou.

Jednoduchá klasika

Říká se, že v jednoduchosti se skrývá krása. Proč tedy nevsadit na jistotu a nepořídit si jednoduchý model, který se hodí naprosto ke všemu. Na mysli máme pánské svetry bez knoflíků či kapuce, které se oblékají přes hlavu a dají se pořídit v mnoha zajímavých barevných odstínech. Na své si tak přijdou jak ti, kteří dávají přednost decentním a nevýrazným barvám, tak i ti, kteří si oblíbili veselé a hravé odstíny. Tyto modely jsou vhodné jak pro začátek podzimu, tak pro celé jaro.

Huňatá pohodlnost

Naopak pro chladné zimní měsíce, kdy se teploty pohybují nízko pod nulou, a nepříjemný mráz se vám zakusuje do kůže, doporučujeme volit svetry huňatější. Ty vám i při nízkých teplotách zajistí vítané pohodlí. Vybírat můžete i mezi modely doplněné o kapuci,  která v tomto případě zaujímá roli nejen estetickou, ale i praktickou.

Žádejte pro sebe to nejlepší

Pojďme se ještě společně podívat na otázku materiálu. Sázkou na jistotu je příjemná bavlna, která je velice příjemná na dotek a která se zároveň postará o to, že si nošení svetru okamžitě zamilujete. Krokem do nesprávných vod nejsou ani pánské svetry z eshopu dstreet.cz, u kterých ve složení najdete dvě či více složek. I ty jsou zajímavé na pohled, pyšní s poutavým designem a co se týče nabízeného pohodlí, rozhodně vás nezklamou.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace