Fotokniha

04.01.2016

S rozvojem digitálních fotografií se po roce 2000 velmi rozšířil trend vytvořit si z vlastních fotografií originální dárek, který by byl nejen milým a osobním dárkem pro naše nejbližší a přátele, ale také krásnou vzpomínkou na naše vlastní zážitky. Z digitálních fotografií je v dnešní době možné vytvořit nejrůznější dárkové předměty. Pořídit si můžete například svoje vlastní originální puzzle, podložku pod myš nebo kalendář. Fotkami se rovněž běžně potiskují trička, tašky, hrnečky či polštářky a mnoho dalšího. Nejoblíbenější jsou ale bezesporu fotoknihy.

Proč právě fotokniha?

Fotoknihy v současnosti stále více nahrazují klasická fotoalba. Důvodů, proč tomu tak je, je hned několik. Fotokniha vypadá oproti fotoalbu o něco lépe, coby knížka se pohodlně vejde do knihovny a navíc se z ní nedají fotografie vyjímat, díky čemuž se nemohou ani ztratit. Vlastní fotky je možné snadno doplnit nejen textovým komentářem, ale i různými vzory či obrázky nebo vhodným pozadím. Vlastní obsah a aranžování jednotlivých fotografií ve fotoknize si přitom můžete udělat sami na vlastním počítači z pohodlí svého domova. Mnohdy k tomu nepotřebujete ani žádné složité aplikace a programy. Finální verzi vaší individuální fotoknihy, kterou jste se rozhodli vytisknout, pak musíte coby objednávku poslat (pochopitelně přes internet) profesionální firmě, která se tímto zabývá. Ta vám ji následně vytiskne a sváže do podoby profesionálně vypadající knihy. Poté si vyhotovenou zakázku můžete vyzvednout buď osobně, nebo si ji můžete nechat poslat poštou. Cena fotoknihy se odvíjí od provedení, počtu stránek a rozměru knihy, nicméně nebývá přehnaná a v porovnání s tradičním albem většího formátu vyjde prakticky na stejno.

Fotokniha24

Svou vlastní vzpomínkovou fotoknihu si můžete navrhnout a objednat například na webových stránkách fotokniha24.cz, kde vám nabízejí vyhotovení vaší zakázky do 48 hodin od objednání a nejlevnější pevnou vazbu. Bez stahování jakéhokoli programu si můžete vytvořit svou fotoknížku nejen na PC, ale také na tabletu či iPadu. Na výběr je kromě levné varianty také luxusní fotokniha v různých barevných provedeních v ceně od 399 Kč za výtisk. Pokud si fotoknihu nebudete chtít vyzvednout osobně na jednom z 6 výdejních míst, za necelých 60 Kč navíc za poštovné vám ji rádi pošlou. Kromě fotoknih si na výše zmíněném webu můžete z vlastních fotek vytvořit také originální stolní nebo nástěnný kalendář, který vás bude těšit každý den v roce.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace