Svatební kytice Ostrava v originální podobě

28.12.2015

SVATEBNÍ KYTICE OSTRAVA JAKO ORIGINÁLNÍ KVĚTINOVÁ SVATEBNÍ DEKORACE

Plánujete svatbu? Hledáte svatební kytice v Ostravě?Svatební dekorace v Ostravě?

Na svatby v Ostravě a okolí vám rodinná firma Jablenka připraví zcela unikátní a originální svatební dekoraci svatební tabule nebo svatebního sweet baru (tzv. sladký koutek).

Svatební dekorace v Ostravě

Svatební dekorace od Jablenky v podobě ovocné kytice nebo čokoládové kytice ohromí svatební hosty svoji krásou,vůní a chutí.Svatební dekorace je tak i praktická,protože ovocné kytice poskytnou svatebčanům chutné a lahodné občerstvení.

Ovocné kytice v Ostravě

Ovocné kytice v Ostravě od Jablenky jsou hitem na svatbách.Další variantou jsou jahody v čokoládě.Na ovoce je používána jen pravá prémiová čokoláda přímo z Belgie,která se používá na výrobu belgických pralinek.Mimochodem v Jablence vám připraví i čerstvé domácí pralinky na svatbu třeba jako výslužku pro svatebčany nebo jako delikatesu na svatební sweet bar.

Ovoce v čokoládě v Ostravě

Ovoce v čokoláděna svatby v Ostravě jako jsou jahody v čokoládě,banán v čokoládě, ananas v čokoládě nebo hrozno v čokoládě (tmavé, mléčné, bílé či růžové) jsou naaranžovány na skleněný patrový podnos tzv.věž, která budí zaslouženou pozornost všech svatebčanů.

Hledáte svatební dar v Ostravě pro novomanžele?

Svatební dar v Ostravě, to jsou dárkové koše ve zcela unikátní podobě. Dárkový koš od Jablenky je připraven jen z čerstvých kousků ovoce a pralinkové čokolády z Belgie.Ovoce v pralinkové čokoládě je tak delikatesou, které neodolá žádná nevěsta ani ženich.

Jablenka Ostrava Vám připraví svatební dekoraci či svatební výzdobu svatební tabule nebo sweet baru (sladký koutek) v podobě,že rozzáří vaší svatbu. A Jablenka pomůže i Vám na Vaší svatbě v Ostravě a okolí.

www.jablenka.cz

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace