Originální dárky

16.12.2015

V současné době je velmi rozšířeným trendem pořídit sobě nebo svým blízkým nějaký originální dárek, nejčastěji vytvořený z vlastních fotografií. Důvodem je masivní rozmach digitální fotografie po roce 2000, v jehož důsledku se objevilo a následně rozšířilo nepřeberné množstí možností a variant, jak z vlastních fotek vytvořit milý, osobní a zároveň originální dárek, který potěší. Velice populární jsou zejména fotoknihy, které čím dál častěji nahrazují klasická fotoalba. V porovnání s nimi mají totiž fotoknihy několik předností – lépe vypadají a fotky se z nich nedají vyjmout, tudíž se nedají ztratit. Obrázky ve fotoknize se rovněž snadno doplňují nejrůznějšími popisky či textovými komentáři. Obsah fotoknihy si mohou jednotlivci připravit zcela sami na vlastních počítačích v pohodlí svého domova. Následně pak na základě objednávky zvolená profesionální firma tuto individuálně vytvořenou fotoknihu vytiskne a sváže do podoby profesionálně vypadající knihy. Fotokniha však není jediným originálním dárkem, který lze z vlastních fotografií vytvořit. Na podobném principu, jenž je popsán výše, lze v dnešní době vytvořit také vlastní kalendáře, obrazy, puzzle, polštářky, hrníčky, trička a mnoho dalšího.

Dárečky24.cz

Jednou z mnoha profesionálních firem, které se zabývají výrobou nevšedních dárků z vlastních fotografií, je společnost Powerprint s.r.o., která ve svém internetovém obchodě Dárečky24.cz nabízí nemalé množství kategorií a produktů, ze kterých můžete vybírat. Například Vám z libovolné fotografie vytvoří do 24 hodin vlastní fotoplakát či obraz na plátně. Na přání Vám rovněž potisknou tričko nebo hrníček. V nabídce jsou také roztomilí plyšáci, kterým můžete dle své vlastní fantazie navrhnout originální minitrička. Kategorie nazvaná Fotodárečky rozšiřuje základní sortiment triček, hrníčků a obrazů o další nevšední dárkové předměty – z vlastní fotografie Vám zde vytvoří například puzzle, podložku pod myš nebo magnetku. Neméně originální je také potisk polštáře, látkové tašky, bryndáčku či zástěry. U každého z nabízených produktů najdete i přesný postup objednávky. Potěšující je rovněž nejen velká kvalita, ale i cenová dostupnost. Hotové výrobky je možné vyzvednout přímo na prodejně (celkem 6 míst v Praze, Brně, Olomouci a Liberci), nebo si je nechat poslat přepravní společností, popřípadě poštou. Všechny nabízené výrobky jsou vyráběny standartně na objednávku. K expedici nebo vyzvednutí bývají obvykle připraveny do 72 hodin. U některých produktů je rovněž možné využít expresní výrobu do 24 hodin. Tato služba je však zatím poskytována pouze v Praze a Brně.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace