Čo ak sa vám pokazí stroj v strede poľa?

28.09.2015

Ak ste poľnohospodár, tak sa vám už určite niekedy stalo, že ste sa ocitli s pokazeným strojom v strede poľa. Ak práve s poľnohospodárstvom začínate, máme pre vás malé odporúčania, čo môžete urobiť predtým ako sa vám to stane.

Poľnohospodárske stroje pracujú v náročnom prostredí a preto sa aj napriek veľkej obozretnosti občas pokazia.  Základom je vždy so sebou nosiť náhradné diely. Samozrejme tým nemyslíme nosiť náhradný motor na závese, ale drobné náhradné diely, ktoré sa dajú ľahko vymeniť a viete ich vymeniť aj sami je dobré brávať so sebou. Určite to ušetrí čas, hlavne ak nebudete musieť tráviť čas s cestovaním pre náhradné diely.

Občas sa stane aj že si nedáte pozor na batériu a tá sa vám vybije. Preto sa taká elektrocentrála občas hodí. Hlavne ak máte na pozemku malú úžitkovú budovu, môžete ňou napájať celé jej zabezpečenie a chod elektrospotrebičov.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace