Místa v Americe, které stojí za to navštívit

20.07.2015

Když už se chystáte do USA, pravděpodobně máte vízum USA nebo jste získali povolení Esta a těšíte se na den odjezdu. Jenomže co přesně v USA stojí za navštívení? Se svou rozlohou 9 857 306 km² by jste tam mohli trávit celé týdny, kým by jste narazili na nějaké skvělá místa. Aby byla vaše cesta do USA co nejlepší, v následujících řádcích je pro vás výběr 3 míst, které by jste mněli rozhodně jít navštívit.

Prvním je Sedona v Arizoně. Největší atrakcí sou pískovcové hory různých tvarů. Jejich oranžové a rudé zbarvení je velkým lákadlem pro turisti, kteří milují strhující výhledy.

Druhým je San Diego. V tomhle městě si jistě nenechte ujít ZOO a Safari park, protože je obývá přes 4000 živočichů od slonů, přes pandy po polární medvědy. Dále navštivte akvárium SeaWorld, které nabízí například delfíní show.

Do třetice tu je San Francisco. Mnoho lidí si ho spojuje s Golden Gate Bridge, protože je to symbol města a atrakcí pro turisty. No okrem něj jsou tu i jiná místa, která stojí za to. Kupříkladu Muir Woods National Monument, který se nachází jenom 19 kilometrů severně od města. A co je na něm tak skvělý? To, že uvidíte sekvoje, největší stromy na světě. A po náročném dni si můžete oddechnou v Japanese Tea Garden. Je to místo, které je jako stvořené pro relax i oddych.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace