Moderní prostory k pronájmu pro pořádání akcí v Ostravě

20.10.2014

Dům kultury Akord v Ostravě-Zábřehu prošel rekonstrukcí, která budovu zbavila soc-realistického puncu. Akord se nyní může pyšnit moderním vzhledem, pěknými interiéry a dalšími prostory (sály, salónky, učebny, školící místnosti), vhodnými k pronájmu pro pořádání společenských akcí v Ostravě jako jsou koncerty, divadla, plesy, firemní večírky a prezentace, konference, školení, semináře, rodinné oslavy, promoce, svatby.

Pronájem sálů a salónků Ostrava

Plesová sezóna a období firemních večírků je přede dveřmi. Kdo shání prostor pro uspořádání plesu či podobné větší společenské akce přímo v Ostravě, může využít komplexních služeb Akordu. DK Akord pronajímá k tomuto účelu Velký sál, který je plně vybaven zvukovou a světelnou technikou. V případě potřeby je možné pódium prodloužit o molo a tím vaši akci zpestřit např. o módní přehlídku. Pokud k pronájmu přiberete menší Hudební sál či různé salónky, můžete v Akordu uspořádat společenskou akci až pro 1000 lidí.

Pořádání svateb a rodinných oslav

Tím, že se Akord specializuje na pořádání akcí na klíč, kdy kompletně zajišťuje i cateringové služby, není problém pro nás uspořádat vám svatbu či rodinnou oslavu, jakou si budete přát. Je libo komorní oslavu pro pár příbuzných nebo velkou akci pro několik desítek hostů? Kromě vhodného prostoru pro vaši akci vám doporučíme a zajistíme kapelu, případně dýdžeje a do detailu vystrojíme hostinu. Vše dle vašich požadavků. 

Těšíme se na vás :-)

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace