Online prodej kvalitních vín

17.10.2014

Máte rádi kvalitní vína, ale nemáte poblíž vašeho bydliště dobrou vinotéku anebo si rádi vybíráte z pohodlí domova? Ideálním řešením je pro vás e-shop s vínem nabízející dobrá vína, umožňující několik forem platby a garantující bezpečné dodání láhví s mokem až k vám domů.

Uvedené požadavky splňuje online i kamenné vinotéka Zilvar Wines sídlící v Praze 1. Na webu www.zilvar.com můžete vybírat z nabídky vynikajících vín z oblastí Toskánsko, Wachau nebo Mosela. Nabídka vinotéky jde spíše do hloubky, než do šířky. Nabízí několik majitelem osobně vybraných bio vínařství, od které zde naleznete kompletní nabídku včetně archivních ročníků.

E-shop se tedy soustředí na online prodej italských vín, dále si můžete koupit vynikající moselské víno nebo rakouská vína, zejména ušlechtilé ryzlinky z vinařství Max Ferdinand Richter.

Pokud byste přece jen rádi okoukli vína naživo, nic vám nebrání zajít do kamenné vinotéky Zilvar v Palackého ulici č. 8 v Praze 1. Ochotně vám poradí personál vinotéky, anebo dokonce sám majitel Zdeněk Zilvar.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace