Jak relaxovat za zahradě?

18.07.2014

Máte zahradu, ale nevíte, jak jí proměnit v místo pro relaxaci a odpočinek? Dáme vám několik užitečných tipů!


Zahradu mnozí využívají pouze k pěstování ovoce a zeleniny, ale tím to přece končit nemusí! zahrada není jen o práci, ale také o relaxaci. Zjistěte, jak ze své zahrady udělat místo určené pro odpočinek!


Zahrada jako místo pro získání nové energie!

nezáleží na tom, jak velká vaše zahrada je, vždy je možnost vytvořit nějaký ten koutek určený jen pro načerpání nové energie. Ptáte se, jak na to?

1. Zahradní altán

Pokud vám na vaše zahrádce chybí nějaký ten prostor, kam se můžete pohodlně usadit a v klidu popřemýšlet, nebo si přečíst knížku, pak je ideálním řešením pořízení zahradního altánu. Zahradní altánek lze koupit v různých velikostech i typech. můžete ho využít ke klidnému posezení nebo třeba ke společnému grilování s přáteli a rodinou. Zahradní altán je vhodné umístit tam, kde není příliš hluku a je tam relativní soukromí od zvídavých pohledů okolí.


2. Houpací síť

Houpací síť je skvělá pomůcka, která vám pomůže zrelaxovat tělo i mysl. Není snad nic lepšího než si po práci lehnout do houpací sítě a jen tak se v klidu věnovat jen a jen odpočinku. Síť je možné zavěsit mezi dva stromy nebo si lze zakoupit speciální stojan na síť a ten pak umístit, tam, kde je vám nejlépe. Vzdálenější kout zahrady v příjemném stínu apod.


3. Zahradní domek

Zahradní domky jsou jistou alternativou altánů. Obvykle jsou určené nejen pro relaxaci, ale také pro uschování všeho potřebného, zahradní techniky, nářadí, zahradního nábytku, grilu atd. Pro váš odpočinek je nejvhodnějším řešením zahradní domek se zastřešenou terasou, kde lze odpočívat na lehátku nebo také grilovat.


4. Bazén

Voda smývá z člověka jeho starosti i únavu. Proto je koupel v bazénu příjemným relaxem pro dospělé, ale i děti. Bazén lze v dnešní době pořídit velice výhodně!

Jak na své zahradě relaxujete vy?

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace