Čínská medicína

20.06.2014

cínská medicína

Ahoj Karle, promiň, že ruším takhle pozdě v noci, ale mám problém. Našemu Toníkovi vyrostl na hlavě kaktus. Ne, váženě nedělám si legraci. Přeci bych tě kvůli tomu nebudil ve tři ráno, kdyby to byla nějaká blbost. Prosím tě, uklidni se, já ti to celé vysvětlím.

Čínská medicína v Praze

Víš přeci, jak rád pěstuje kytky. Je to takový náš malý zahradník. Bože, chudák, teď s tím kaktusem na hlavě, kdybys ho viděl… No, a já jsem si jednou všiml, že si s nimi i povídá. Na tom není nic špatného, když je třeba doma sám, tak se třeba potřebuje někomu svěřit… No a ty kytky, ty to nikomu neřeknou… Mně zatím žádná neřekla vůbec nic… Ale Toníkovi, tomu jo. Kolikrát mají takovou srandu. To bys neřekl, kolik ten starý fíkus zná vtipů. Nevím, kam na to chodí… No a takhle se jednou dali do vážné debaty s kaktusem. Ale já ti tady vykládám takovou dlouhou historii a tobě se chce určitě spát, viď… No proč volám. Potřeboval bych pro toho našeho kluka nějakou medicínu. Přeci takhle nemůže jít do školy!

Cože, jaká? Čínská medicína? A kde? Čínská medicína v Praze? A tam mu pomůžou? Myslíš to vážně? Dračí zuby??? A k tomu ještě dračí žluč??? Nebude mu potom špatně? Pak že kaktus sám odpadne? A kdyby to nepomohlo? Tak ještě dračí dech? A netopýří noha? Aha, a to tam všechno mají? Jo. A kde jsi říkal, že to je? Jo vlastně, ta čínská medicína v Praze, vždyť už vím.

No tak, abych ti to dopověděl. Jak se zapovídali s tím kaktusem, tak mu chtěl něco pošeptat (ten kaktus), aby to neslyšela dýfnbachie, ta všechno hned rozkecá. No a jak se tak k němu Toník naklonil, tak zřejmě vypadlo z toho kaktusu nějaký semínko, či co já vím. Pak dlouho nic. Až najednou, jsme měli takový pocit, že Toníkovi roste na hlavě ježek. Ale on to nebyl ježek, byl to ten kaktus. Dneska mě vzbudil a já viděl, jak mu tam raší ten kaktus a dokonce už i nasazuje na květ. Je to velice vzácná odrůda, možná bysme to měli před tím ještě vyfotit. Cože? Jo, že už jsi unavený. Jasně, vždyť já vím, vždyť už jsou taky skoro čtyři hodiny. Ty se chudáku, ani nevyspíš! No tak já ti moc děkuju. Tu čínskou medicínu v Praze určitě vyzkouším! Tak dobrou!

 

štitky:
Čínská medicína, čínská medicína v Praze

 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace