Machu Picchu a další zajímavosti Peru a Jižní Ameriky

14.03.2013

Machu Picchu a další užitečné informace z Jižní Ameriky :

Pokud Vás láká Jižní Amerika, chystáte vycestovat do Peru, Bolívie nebo Chile nebo jen rádi čtete blogy či cestopisy, pak bych Vás rád přivítám na mém blogu Kejml (nejen) na cestách, kde najdete určitě spoustu praktických zkušeností i zážitků, ceny vlaků a vstupů na Machu Picchu, letenek z Limy do Cusca, ale i ceny autobusů např. z Limy do národního parku Huascarán nebo do Pisca apod.

Popis cesty napříč Peru, Bolívií a Chile:

Má cesta začala v Limě (Peru) a pokračovala do Huarázu, přes národní park Huascarán, klášter Chavín de Huantar. Po zvážení možností letecké a autobusové dopravy do Cusco jsme se nakonec rozhodli pro letenky Lima - Cusco a zpět, navštívili spoustu míst cestou na Machu Picchu a pak zpět do Limy a hurá do města Pisco, národního parku Paracas, výlet lodí k ostrovům Ballestas Islands, Nazca, Nazca Lines, Arequipa, Puno, jezero Titicaca a dále do Bolívie do La Paz, Oruro, Uyuni a přes solná jezera Salar De Uyuni do San Pedro de Atacama a v Chile do La Serena a dál až do Santiaga, odkud jsem měl koupenou zpáteční letenku.

Po celou dobu cesty jsem poctivě blogoval a tak na mém blogu najdete určitě spoustu zajímavých a praktických informací a snad tu a tam i zábavných příběhů. Ať už Vám pomohou při plánování Vaší cesty nebo jen vyčarují úsměv na tváři, určitě mě Vaše návštěva na mém blogu potěší a má cesta i blog tak skvěle splnily svůj účel. 

Kromě informací z cest, jak už název blogu napovídá, najdete na blogu také informace ze světa počítačů Apple, open source aplikací, Linuxu Ubuntu, mobilních telefonů a fotografování. Vždy se snažím vše psát tak, jak to je a jedná se o mé vlastní praktické zkušenosti.

Díky a budu se na váš těsit na mém blogu ! ;-)

Kejml (nejen) na cestách

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace