Program Work and Travel - práce a cestování v USA během léta

19.12.2013

Již v zimném období je nutné, aby student myslet na to, co bude dělat během léta. Určitě má teď v zimě hodně starostí se studiem (zápočty a zkoušky). Kdyby ale úplně zapomněl na plány během prázdnin, může zmeškat hodně příležitostí. Hodně studentů chce přes prázdniny pracovat a cestovat v zahraničí. V Evropě je mnoho zemí, kde se dá sezónně pracovat.

Velmi zajímavou možností je pracovat a cestovat v USA. Když byl v minulosti dolar v mnohém lepším kurzu, dalo se přinést i nějaké peníze domu. I dnes se někdy dá dosáhnout výdělek(náklady se vám vrátí a něco vám zůstane), ale musíte najít dobře placenou práci nebo dobře placené práce. Výhodou práce v USA je že můžete žádat o vrácení daně.Zkušenosti, zlepšení v cizím jazyce a hlavně zážitky z cestování to je nejlepší devíza léta stráveném v Spojených státech amerických.

Když se vám zalíbil program Work and Travel(W&T) je nejlepší si co nejdřív vybrat vhodnou agenturu. Zkuste navštívit více agentur a až pak si jednu vybrat podle podmínek a referencí. Agentura vám často může pomoct najít zaměstnavatele, případně i zprostředkovat zaměstnavatele za poplatek. V USA můžete potkat i hodně Slováků, protože mají téměř stejné podmínky pro (W&T) i pro vrátenie dane.

Když už najisto jedete do USA a máte letenky je potřeba překonatještě jednu překážku a to školu. Pokud byste nestíhali zkoušky a mněli za úkol i napsat seminární práci. Je možné si zakoupit podklady a ulehčit si školu a mít dostatek času na zkoušky.

Nejnovější články

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Oslava lásky: Trvalá podstata Dne svatého Valentýna

Každý rok 14. února lidé po celém světě oslavují lásku a náklonnost při Dni svatého Valentýna. Je to den plný romantických gest,...
19.02.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace