Malá půjčka příjde před Vánoce vhod.

06.12.2013

Vánoce se blíží a vám při nakupování dárků chybí jen pár tisíc. Nechcete se zadlužovat na dlouhou dobu ani nepotřebujete částku v řádu deseti tisíců. Přemýšlíte, kdo by vám tak půjčil třeba tisíce dva nebo tři? Zkuste rychlou půjčku od Click Credit s.r.o.

Proč právě Click Credit? Protože je levný. Poplatek za každých tisíc korun je pouze 33 Kč. Žádné skryté poplatky nebo vysoké úroky. Půjčit si můžete tisíc jeden nebo rovnou tisíců pět. Celý proces žádosti je velmi rychlý. Během několika minut vyplníte online žádost a do hodiny už víte, zda peníze máte k dispozici. Když žádáte již po druhé, stačí poslat krátkou SMS zprávu s potřebnou částkou. Částku do 3 000 Kč si můžete vybrat na terminálu Sazky. Jednoduché a rychlé řešení.

V obchodě uvidíte zajímavý dárek, přes internet v mobilu zažádáte o potřebnou částku, v trafice s terminálem Sazky peníze vyberete a dárek koupíte. Do měsíce půjčku splatíte a kdykoliv v budoucnosti ji můžete znovu využít.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace