Kočárky a pelíšky pro psy a kočky

05.11.2013

Trendem několika posledních let se stává používání kočárků pro zvířata. Kočárky nacházejí své uplatnění nejen jako pomoc při přepravě starších nebo nemocných psů a koček. Své uplatnění najdou kočárky pro psy a kočky také na výstavách. Obvzláště při špatném počasí ochrana psa nebo kočky v kočárku pomůže předejít zmaření několika hodin přípravy vašeho miláčka na výstavu. Kupodivu i v dnešní době je pomněrně velký problém sehnat kvalitního výrobce kočárků pro psy a kočky. V ČR je možno za přijatelnou cenu a v přijatelné kvalitě  sehnat prahticky pouze výrobky firmy Innopet. Nejoblíbenější kočárek pro psy, který lze použít také jako kočárek pro kočku je kočárek Innopet Comfort Efa.

 

Kočárek pro psy Comfort EFA

 

Tento kočárek pro psy a kočky můžete zakoupit zde: http://mypet.cz/kocarky-pro-psy/43-kocarek-pro-psy-comfort-efa.html

V internetovém obchodě MyPet.cz samozřejmě najdete i další modely kočárků pro psy a kočárků pro kočky a to zde: http://mypet.cz/25-kocarky-pro-psy

Kromě kočárků pro psy a kočky vám internetový obchod nabídne i široký sortiment modelů a barev pelíšků pro psy a pelíšků pro kočky.

Najdete zde prakticky celý sortiment pelíšků pro psy a pelíšků pro kočky českého výrobce Ilovepets. Všechny nabízené modely jsou šity po objednání na zakázku, takže je možno si domluvit ušití i různě modifikovaných pelíšků.

 

 Pelíšek pro psy

 

Velmi oblíbeným pelíškem pro psy, který slouží zároveň jako zdravotní pomůcka je ortopedická matrace pro psy. Je velmi vhodná pro starší psy s poruchou pohybového aparátu. Ortopedické matrace pro psy se vyrábí pro všechny velikosti psů. Jedná se o velmi oblíbenou pomůcku u chovatelů psů.

Velký výběr pelíšků pro psy a pelíšků pro kočky nejdete zde: http://mypet.cz/57-pelisky-pro-psy 

Doufáme, že si vyberete kočárek pro psa nebo kočku, či pěkný a pohodlný pelíšek, ke spokojenosti ne jen vaší, ale i ke spokojenosti vašeho psa nebo kočky.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace