Stavební práce Olomouc

31.10.2013

Sháníte dodavatele stavebních a řemeslných prací v Olomouci nebo na střední Moravě? Pak byste se měli spolehnout na solidní firmu s mnohaletými zkušenostmi. Společnost Cefeus - Czech s.r.o. je na trhu již 15 let a nabízí kompletní práce v oboru stavebnictví. Mnoho pozitivních referencí svědčí o vysoké úrovni poskytovaných služeb a osobním přístupu ke každému zákazníkovi.

Kompletní realizace staveb na míru

Stavba jakékoliv budovy nebo domu není jednoduchá věc, ale komplexní proces, který se skládá z jednotlivých kroků  realizace. Proto byste si měli vybrat firmu, která je odborníkem v každém ohledu a je schopná zrealizovat novou stavbu od základů až k finálním úpravám. To vše kvalitně, spolehlivě a přesně na míru vašim potřebám.

Firma Cefeus nabízí stavby na klíč. Začneme vytyčením stavby, vykonáme potřebné zemní práce a postavíme základy. Pokračujeme vyzděním či montáží nosného i nenosného zdiva a stropů. Zrealizujeme zateplení, omítky a také veškeré potřebné tesařské páce. Kromě stavebních prací zajistíme dodávku oken a dveří či zámečnických a truhlářských výrobků dle vašich požadavků. Zvládneme také klempířské, pokrývačské, topenářské, vodařské a elektrikářské práce. Výsledkem je stavba připravená k nastěhování,ale především dům podle vašich představ.

Dílčí stavební práce

Kromě výstavby bytových, nebytových a kancelářských prostor nabízíme také dokončení hrubých staveb, dílčí stavební práce, zateplení fasád a rekonstrukce domů a bytů.  Široká nabídka stavebních prací od malých úprav až k rozsáhlým stavebním činnostem je sestavena tak, abychom mohli vyhovět opravdu všem klientům a dodat jim přesně to, co potřebují. Pokud sháníte pouze řemeslníky či někoho, kdo zajistí dodávky hmot do vašeho domu či bytu, nebojte se na nás obrátit.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace