100% přírodní kosmetika

24.09.2013

Vyplatí se investovat do 100% přírodní kosmetiky?

Jaké má výhody? Rozebereme si několik základních přírodních kosmetických produktů, které Vám pomohou zastavit stárnutí pokožky:

Arganový Olej

- tento olej je světový unikát, který se vyrábí pouze v Maroku, protože nikde jinde nerostou plody, ze kterých by šel vyrobit. Plody jsou dost podobné olivám a olej se z nich získává starou metodou, kdy se drtí mezi kameny a vytéká arganový olej. K čemu je vlastně dobrý? Má zázračné účinky hlavně na vrásky, které dokáže velice dobře vyhledit. Obsahuje řadu vitamínů a zdravých kyselin. 

Kyselina Hyalurovnová

- další unikátní rostlina, kterou můžete najít pouze na Tajwanu a v Číně. Jedná se o hlavní složbu kůže a orgánů. Je to zázrak v boji proti vráskám - pomáhá dělat pleť pružnější a vláčnější. Zpevňuje pleť jak na povrchu, tak do hloubky.

Bachovy květové esence

- jedná se o 100% přírodní produkty, které Vás dostanou do rovnováhy a zajistí Vám duševní pohodu. Tyto přírodní produkty jsou více jak 100 let staré a prověřené řadou generací. 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace