Operace obličeje, čela, krku

03.09.2013

Proč se tedy například trápit dlouhou rekonvalescencí, když je tu technologie, ktrá to umí řešit lépe. Využijte tedy MACS lift.

Plastická operace bez jizev respektive s minimálními to je unikátní metoda MACS lift. Znáte metodu MACS lift?

Cílem estetické chirurgie je zlepšit, upravit či zdokonalit celkový vzhled. Protože se jedná o operační obor, a operace znamená většinou řež či jiný zákrok ostrými nástroji, zůstávají vždy menší či větší jizvy. A to je právě cíl endoskopických operací, které díky vysoce vyspělé technologii tyto operační vstupy minimalizují. Z malých řezů, většinou ukrytých ve vlasech či jiných skrytých místech, proniká speciální optika a kamera do hlubin lidského těla, aby zde doslova zevnitř opravovala a zastavovala proces stárnutí. Tolik citát od odborníků.

Jinými slovy, pokud chcete menší nebo skryté jizvy, kratší dobu rekonvalescence využijte určitě metodu MACS lift. Níže uvedeme několik faktů.

Tato technologie minimalizující délku jizev, vhodná pro klienty s pokleslou střední částí obličeje. Výsledkem je mladistvý, odpočatý vzhled. Na rozdíl od klasického face-liftu je u MACS liftu rekonvalescence kratší, cca 2-3 týdny, nezbytná bandáž hlavy 5 dní.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace