Školní rok začíná. Máte již židli pro školáka doma?

28.08.2013

Během několika dnů začne školní rok, a tak mnoho rodičů řeší starosti s dětskou výbavou do školy. Všichni řeší tašky, batohy, sešity a další školní potřeby, ale máte pro Vašeho školáka připravený pracovní kout s kvalitní dětskou židlí, kde se bude do školy připravovat a učit?

Kvalitní dětská židle je základním předpokladem dobrých studijních výsledků a zdravého vývoje dítěte. Pro zdravý vývoj je důležitá správná ergonomie sezení. Pokud židle svými rozměry nebo nastavením nevyhovuje, tak může docházet k různým zdravotním komplikacím. Moc vysoký sedák znamená, reflexivní snahu dosáhnout na zem alespoň jednou nohou, čímž dojde k pokřivení páteře. Špatná hloubka sedáku vede k tlaku v podkolení nebo špatné podpoře těla. Špatné nastavení opěráku nesprávně zatěžuje zádové svaly. Díky těmto nedostatkům je židle nepohodlná a tím se snižuje soustředění studenta. Následkem toho má i horší výsledky. Jak je vidět správně vybraná dětská židle má nepopiratelný přínos pro studium Vašeho dítěte.

Skvělou židlí pro školáky je dětská rostoucí židlička Fuxo. Jedná se o kvalitní židli za přijatelnou cenu, která vyhovuje dětem od pěti do patnácti let. Správným nastavením dosáhneme pohodlného a zdravého sezení. Výsledky jsou hned patrné, lepší výsledky ve škole než na obyčejné židli a hlavně lepší vliv na zdraví dítěte.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace