Pronájem vrtulníku – efektivní a stylový způsob dopravy

21.08.2013

Moderní doba je z pohledu lidského pojetí času velmi hektická. Každý někam pospíchá a často řeší otázku, jak se co nejrychleji dostat na místo určení. Naštěstí jde s hektickou dobou ruku v ruce i technický vývoj dopravních prostředků, které jsou vysoce účinní pomocníci v boji s časem.

Hledáte rychlý a efektivní způsob dopravy na obchodní schůzku? Přemýšlíte i o netradičním pojetí dopravy, které Vám umožní vyhnout se stále častějším zácpám na silnicích? Vyzkoušejte dopravu vrtulníkem.

Rychlost, dostupnost, žádné dopravní zácpy

Pronájem vrtulníku je atraktivní, moderní způsob přesunu na malé a střední vzdálenosti bez zbytečného stresování s aktuální dopravní situací. Významnou výhodou dopravou vrtulníkem je fakt, že Česká republika má oproti ostatním zemím Evropské unie daleko benevolentnější legislativní podmínky. V Čechách a na Moravě můžete přistát s vrtulníkem kdekoliv ve volném prostoru, stačí Vám k tomu pouze souhlas majitele pozemku. Pronájem vrtulníku je tedy jedinečnou, rychlou a flexibilní přepravou kamkoliv po celé ČR.

Rychlost a snadná dostupnost při použití vrtulníku je ideální volbou i pro přepravu urgentních zásilek a cenného nákladu. Pokud tedy potřebujete dopravy osoby nebo náklad na kratší vzdálenosti, není nic lepšího než využít vzdušnou přepravu vrtulníkem.

Vrtulníky si většinou pronajmete s profesionálním pilotem. Pokud máte pilotní průkaz, ale chybí vám proškolení na daný typ vrtulníku, můžete využít služeb tzv. co-pilota, který je vám k dispozici po celou dobu letu a přebírá jakousi roli učitele v autoškole.

Vyhlídkový let – zážitek na celý život

Pronájem vrtulníku není jen otázkou businessmanů. Velké oblibě se dnes těší i tzv. letecké zážitky, tedy vyhlídkové lety vrtulníkem. Trasu a délku letu máte buď dopředu danou, nebo si ji můžete určit sami. Přelet nad známým hradem či nad rodným městem láká mnoho fanoušků vyhlídkových letů. Není divu, že se právě vyhlídkové lety vrtulníkem těší velké oblibě a jsou často darovaným zážitkem.

HPN Media s.r.o. jednička v charterových letech vrtulníky

Charterové lety pronajatou helikoptérou jsou vysoce efektivním a pohodlným způsobem cestování bez typických obtíží a hlavně bez zpoždění. Pokud chcete pomoci s návrhem letového plánu pronájmu vrtulníku pro vaše pracovní cesty nebo volnočasové aktivity, neváhejte a obraťte se na společnost HP N Media s.r.o., předního poskytovatele soukromých letů vrtulníky v ČR.

Nejnovější články

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Oslava lásky: Trvalá podstata Dne svatého Valentýna

Každý rok 14. února lidé po celém světě oslavují lásku a náklonnost při Dni svatého Valentýna. Je to den plný romantických gest,...
19.02.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace