Tipy na zajímavé weby

22.07.2013

Baví vás poznávat zajímavé internetové stránky? Rádi se dozvídáte o neotřelých, originálních službách, projektech, eshopech, nebo milujete úžasná videa? Zkuste www.weblovky.cz. Název je zkratkou pro webové úlovky. Jedná se o často aktualizovaný magazín o nejrůznějších zajímavostech a "lahůdkách" na českém i zahraničním internetu.

 Ať už se zajímáte o tipy praktické, vzdělávací, zábavní nebo jakékoliv jiné, na weblovkách si na své přijde každý. Celý obsah je roztříděn do kategorií. Základní kostru tvoří sekce webové perličky, zajímavá videa a speciální eshopy.  Každý z těchto oddílů pak obsahuje další třídění do rubrik podle žánru.

 Weblovky jsou vhodné pro ty, kteří rádi surfují na internetu a milují objevování nových věcí a zajímavostí. Přinášejí o nalezených pokladech minirecenze s hodnocením.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace