Prodej obchodních center a maloobchodních prostor

30.06.2013

Obchodování s komerčními objekty si stále zachovává svoji atraktivitu, přestože se mnohdy setkáváme s názory o přesycenosti teritoria České republiky markety a obchodními domy. Těší se u českých občanů velké popularitě a do značné míry vytěsnily ze spotřebního trhu malé prodejny.

Prodej obchodních center i maloobchodních prostor je zajímavý pro zahraniční podnikatele. Jsou to především ruští investoři, kteří vyvážejí svůj kapitál z Ruska do zemí západní Evropy a živě se zajímají o možnosti jeho uplatnění v České republice. Je o nich všeobecně známo, že mají dost finančních prostředků a jsou schopni obchodovat rychle. Majitelé obchodních center a tržišť uvažující o prodeji takových objektů mají nyní možnost využít aktivity a zvýšeného zájmu ruských podnikatelů.

Prodej obchodních center, supermarketů a maloobchodních prostor a zprostředkovává firma specializující se na obchodní styky s Ruskem – European Business Consortium, S.E. (EBC). Má svou pobočku v Moskvě, kde její spolupracovníci aktivně pracují se širokým portfoliem investorů. Ti jsou průběžně informováni o všech českých nabídkách. Společnost EBS, mimo jiné, figuruje na předních místech ruského internetu, mezi zájemci o spolupráci s českými firmami je dostatečně známa a požívá u nich značné důvěry.

Společnost EBC je schopna nabídnout českým zájemcům o prodej obchodních center a maloobchodních prostor efektivní pomoc pří výběru vhodného partnera i širokou škálu služeb při organizování celé obchodní transakce. Podrobnější informace jsou na webových stránkách www.prodejdoruska.cz .

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace