Svatby Zlín

13.10.2012

Svatba je jedinečná událost, ze které si odnášíme neopakovatelné zážitky. Je to událost, kde se sejdou ti opravdu nejbližší, aby s námi strávili příjemné a nezapomenutelné chvíle, při vstupu do manželského života.

Svatba v okolí Zlína

Míst pro konání svateb je velmi mnoho, avšak ti, kteří se nacházejí v okolí Zlína, mohou využít prostory pro konání svatby v Hostinci Na rozcestí.

Pořádání svatby v Hostinci Na rozcestí

Nově zrekonstruovaný hostinec, který se nachází nedaleko Zlína v obci Trnava, nabízí možnost konání svateb pro novomanželé a svatebčany ze Zlína a blízkého okolí. Svatby Zlín - Hostinec Na rozcestí - postarají se zde o naaranžování, jídlo, ubytování a rádi splní každé Vaše přání. Díky svému umístění v krásné lokalitě v malebné vesničce může nabídnout vše, co je pro krásnou svatbu třeba. 

Ubytování Zlín

Kromě pořádání svateb je možné se zde i ubytovat. Ubytování je zde v překrásném prostředí, ze kterého je možné pořádat různé výlety a napojit se tak mnoha přítodních krás. Proto ti, kteří uvažují o ubytování Zlín či okolí, by měli zavítat do Trnavy a navštívit tento příjemný a klidný penzion.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace